Kølekasser m.m. fra NTM

NTM er et ingeniørfirma, der blandt andet udvikler, fremstiller og sælger transportudstyr til transport af temperaturfølsomt gods ifa. kombinerede fryse- og kølekasser samt letisolerede varme-/kølekasser til både opbygning og som trailere og hængere til transport af både varmt og koldt.

Ved at anvende en målrettet tilgang til produktudvikling og kvalitet har NTM Group udviklet sig til en af ​​de største aktører indenfor netop dette felt i Norden. Du kan læse mere om NTM på www.ntm.fi

Herunder kan du klikke dig videre og bla. læse mere om de køletrailere Korsdal Trailer tilbyder fra NTM.

Dine muligheder med vore produkter fra NTM

  • Flexifrost (kombineret køl/frys)
  • eNRGy (letisoleret kold/varm)
  • Fuld sideåbning
  • Skydetag
  • Dolly

og meget, meget mere…

FLexifrost køl-frys
NTM Dolly
eNRGy letisoleret

Kølekasserne fra NTM er én stor succes

Den store succes NTM har med bla. deres kølekasser er resultatet af tre gennemgående styrker i det finske firma: en kundeorienteret tilgang, stærk know-how og høj kvalitet.

Kundeorienteret tilgang

Hvert produkt skal tilfredsstille kundens driftskrav og særlige ønsker. Dette princip fungerer som udgangspunkt for NTMs aktiviteter, og er grunden til, at alt produktudviklingsarbejde udføres i tæt samarbejde med kunderne. Brugere modtager nøglefærdige produkter; køle- og opvarmningsenheder, baglifte osv. er installeret på fabrikken, og produktet er klar til øjeblikkelig brug ved levering.

Know How og Dedikation

NTM’s know-how er en kombination af professionel viden, brancheerfaring og dedikation.

Siden starten for mere end 60 år siden har NTM gjort meget for at understrege vigtigheden af ​​professionel know-how. Dette opnås ved, at personalet løbende bliver præsenteret for nye udfordringer og krav. NTM arbejder også med at udvikle en stærk holdånd, hvor hvert medlem af teamet kender deres roller og føler sig bemyndiget til at arbejde for at nå virksomhedens fælles mål – at udvikle og fremstille produkter – herunder kølekasser – af høj kvalitet, der er skræddersyet til kundernes behov.

Kølekasser fra NTM af høj kvalitet

NTM’s høje kvalitet opnås ved at anvende en målrettet proces, der strækker sig hele vejen fra ordre til levering. Under fremstillingsprocessen gennemføres hvert komponent eller produkt gennem en række rulletjek. En grundig afsluttende inspektion inden levering til kunden afslutter processen – det gælder også kølekasser fra NTM.

Spørgsmål? Ring nu!
+45 40 13 65 77